cenefa-header-footer

XIX trobada del grup Shuala Kwuali

Ahir vam fer la XIX trobada del grup Shuala Kwuali al Centre cívic La barraca de La Sagrera. Va presentar l’acte la Carme Braulio, l’ànima del grup, i va donar la benvinguda a tots els assistents.
La Tònia Cortadellas, una altra de les fundadores del grup, va fer un repàs a la història del grup que es reuneix anualment i està format per unes setanta persones, majoritàriament dones. Va anar recordant els diferents projectes en què s’ha col·laborat econòmicament.
Els darrers anys l’aportació ha sigut per l’escola IMSHA de nenes i nens sords que coordina la Natàlia Lagunas. Ella actualment treballa a Nigèria i va ser la nostra companya Maria Guri la que va explicar l’actualitat del projecte amb les darreres informacions que ens ha fet arribar. També ens va llegir una carta enviada per la Natàlia i vam veure un vídeo que ens va gravar en la seva estada a IMSHA aquest mes de febrer.
Per acabar, les felicitacions per part del director del centre cívic al grup i el berenar tradicional amb coca i xocolata.
Aquest any també es va repartir un punt de llibre a tots els assistents amb les paraules de la Tònia que teniu al final.
Tal com va explicar la Carme, aquesta va ser la darrera trobada com a grup Shuala Kwuali, però de ben segur que el vincle no es perdrà.

Moltes gràcies a totes les que heu fet possible Shuala Kwuali!

Any rere any el grup ha anat creant ponts
entre el nostre cor i el Camerun.
Hem compartit informacions, reflexions i ajudes
que ens han fet aquest país
més proper i més acollidor.
El que hem bastit juntes no s’acaba,
tan sols canvia de forma.
Cada una trobarà la seva manera
de mantenir-ho.
Agermanament continua.
Endavant

IMG_7607_web

IMG_7612_web

IMG_7616_web

IMG_7621_web

IMG_7636_web

IMG_7640_web

Comparteix l'entrada