cenefa-header-footer

Trobada de tardor a L’Estany

claustreEl dissabte 22 de novembre ens vam trobar una colla de quasi 50 amics i amigues d’Agermanament en la trobada que acostumem a fer per aquestes dates. Aquest any la convocatòria era a les 10 del matí al poble de L’Estany. Una part, guiats per en Joan Padrisa, va anar a buscar, i van trobar! bolets. L’altra part, guiats per en Joan G. Xuclà, va fer una visita pel poble i també pel Monestir de Santa Maria de L’Estany. A les dues vam dinar tots plegats i, en acabar, hi va haver
explicacions d’alguns dels projectes que Agermanament du a terme:
En primer lloc unes paraules d’agraïment de l’Elisabeth Torner, presidenta d’Agermanament, a tots els participants de la trobada.
En Jaume Borràs, a qui hem d’agrair l’organització i poder de convocatòria, va llegir una carta molt emotiva de la Carme Braulio -a qui desitgem una bona recuperació- i d’en el Camil Padró.
La Tònia Cortadellas, del grup Àfrica, ens va parlar de les cooperatives de dones que funcionen amb petits crèdits que van retornant i del seguiment que en fa la Juliette d’ASAFRO, la nostra contrapart.
La Natàlia Lagunas de l’escola de nenes i nens sords IMSHA a Eseka i d’una nova proposta de finançament engegada pel grup de Comunicació amb l’Àngel G. Marinas al capdavant, de la que ben aviat en rebreu informació i es prega en feu la màxima difusió.
El Salvador Cortadellas ens va explicar els nous objectius del projecte A MÀ pel seu proper viatge els primers mesos de l’any vinent: com atendre l’augment d’alumnat a l’escola de ceràmica, aconseguir la implicació dels mestres de BotMakak i valorar iniciar activitats similars a altres llocs on ho han demanat.
La Maria Guri ens va ensenyar què hi ha dins dels bagul misteriós que porta a l’escoles quan hi va a fer els tallers d’educació pel desenvolupament i ens va emocionar amb el relat del conte africà de l’elefant que va perdre un ull.
Per acabar, la Maria Pujades i l’Ariadna Olivé, que van participar al primer camp de treball d’Agermanament, ens van cantar una cançó, sorprenent-nos amb les seves veus.
Ens va faltar l’Antoni Cabré que es troba al Camerun fent el seguiment dels projectes actuals acompanyat de l’Erol Illery –que ja hi va per tercera vegada- i l’Arantxa Fernández Pajuelo i la Jennifer Oruña (infermera que estarà un temps a l’hospital de Ngovayang).
Gràcies a totes i tots els que vau fer possible aquest dia tan rodó.
cloenda_0181
dinar_0169
grup_07627

Comparteix l'entrada