cenefa-header-footer

Resultats de la Cantada Solidària de Matadepera

cantants_1030048

directora_1030046

infants_1030033La Delegació d’Agermanament Sense Fronteres vol manifestar el seu agraïment a totes les persones que han fet possible l’èxit de la Cantada Solidària del 18 i 19 d’octubre: els directors de les cinc corals i a tots els cantaires, dels més petits fins els més grans. Han demostrat una vegada més que cantant desapareixen les distàncies i les barreres i la solidaritat apareix amb força. Els repertoris varen ser molt apropiats, com un arc de Sant Martí entre el Cant del Poble i els cants africans, passant per cançons de la nostra tradició i amb pinzellades d’altres llocs. Una rica i vibrant diversitat!
Totes les persones que han assistit a aquestes dues sessions han fet possible que el projecte À MÀ pugui créixer i consolidar-se, una manifestació més del desig de fer entre tots un món millor, com s’ha dit en una de les cançons que hem sentit.
Un agraïment també a tots els que ens han donat la mà per fer possible la organització d’aquesta actuació, que són molts i que ho han fet molt bé.
Matadepera, una vegada més, ha deixat que parli el cor, un cor solidari i sense fronteres.
Han assistit als dos concerts 234 persones i no hem comptat els nombrosos nens que també van venir, ni els cantaires que esperaven el seu torn.
Hem recollit 1638 euros de les entrades dels assistents i hem d’afegir 198 euros més de persones que no varen poder venir però compraren la entrada i algunes donacions de gent que a més de la entrada va voler fer més generosa la seva solidaritat. Un total doncs de 1836 euros pel projecte i cero euros de despeses.
GRÀCIES a TOTS

Comparteix l'entrada