cenefa-header-footer

Protesta, festival internacional de curtmetratges

Protesta, festival internacional de curtmetratges de crítica social i mediambiental. Des de la organització estem molt esperançats amb la primera edició d’aquest nou projecte que, gràcies als esforços i la il·lusió de tots, es realitzarà el proper 18 de maig de 2013 a la ciutat de Vic.
En els darrers anys, el camp audiovisual ha anat guanyant terreny a l’hora de fer arribar els missatges a la societat i és per això que volem impulsar un nou festival on tothom que ho vulgui pugui utilitzar aquest mitjà per difondre i denunciar injustícies socials.El jurat està format per Ada Colau, Arcadi Oliveres, Esteve Soler o Laura Arau entre altres.El festival internacional de curtmetratges serà l’eix central d’una jornada on estan programades diverses activitats adreçades a tots els públics i sempre relacionades amb la crítica social i el cine. Algunes d’aquestes activitats seran una exposició de projectors antics, conferències, música, performances, tallers, monòlegs, música i molt més.
El festival conta amb la col·laboració i el suport de diverses associacions i entitats i també ens agradaria fer-vos partícips de la iniciativa demanant-vos la vostra col·laboració per tal de fer arribar el Protesta a tanta gent com sigui possible: compartint l’spot del festival al vostre mur, la pàgina de facebook perquè cliqueu a “m’agrdada” i també la web. També ens podeu ajudar convidant a tots els vostres amics i coneguts a enviar-nos curtmetratges.

Comparteix l'entrada