cenefa-header-footer

Notícies de les delegacions

El dissabte 28 de maig es va celebrar a Calella, com a cloenda dels actes de la QUINZENA SOLIDÀRIA, el sopar «Un mos pel món».
A més del sopar hi va haver actuacions i la rifa amb la col·laboració dels comerços i establiments de Calella.
Tots els diners recaptats es destinen als projectes que es duen a terme des de diferents entitats de Calella, entre elles, AGERMANAMENT SENSE FRONTERES, que va col·laborar en la seva organització.
Gràcies a tothom!
2016SoparSolidari

L’escola pública Doctor Ferrer d’Artés ha organitzat la SETMANA DE LA SOLIDARITAT i va demanar col·laboració al Consell Municipal de Solidaritat, del qual la Maria Picanyol d’AGERMANAMENT en forma part.
La Maria hi va fer una una xerrada-col·loqui sobre el projecte Ni Woo d’ensenyament d’arts plàstiques als alumnes de sisè. Van veure el video de presentació del projecte i algunes fotografies que els van situar en la realitat general de Camerun. Van seguir amb molt d’interès tot el que els anava explicant i al final hi va haver força preguntes.
La Setmana Solidària va acabar diumenge amb la festa de l’escola i les entitats del Consell també van muntar unes paradetes amb informació sobretot de cara a les famílies.
2016.05.30.DrFerrerARTES

Comparteix l'entrada