cenefa-header-footer

Mescla’t 2017

El proper dissabte, 7 d’octubre, Sabadell celebra la tercera edició del Mescla’t. Una jornada a través de la qual més d’una cinquantena d’entitats aplegaran esforços per manifestar-se en contra del racisme, la xenofòbia, l’homofòbia i qualsevol discriminació per raó de creença, orientació o origen.
Amb aquest objectiu, tres espais de la ciutat – el passeig de la Plaça Major, el Racó del Campanar i la plaça del Dr. Robert– s’ompliran amb més de 40 activitats. Ja a la nit, la jornada es tancarà amb l’actuació del grup musical Buhos.
El programa és ampli i variat amb l’objectiu comú de sensibilitzar el conjunt de la ciutadania per una igualtat que respecti totes les diferències. Entre les propostes hi ha activitats per a joves i infants, tallers, dansa, músiques tradicionals, jocs, teatre, concerts i mostra d’entitats.
Així mateix, cal destacar la tasca de la Comissió d’entitats del Mescla’t, integrada per més de 15 entitats representants de les diferents taules de treball, on s’han acordat aspectes relacionats amb l’organització, els objectius de la celebració d’enguany, el lema i les diferents activitats de la jornada.

Us hi esperem!

Comparteix l'entrada