cenefa-header-footer

La “Realitat de l’Ajut”

El passat dilluns 4 d’abril a la seu d’Oxfam-Intermón de Barcelona es va presentar LA REALITAT DE L’AJUT. Es tracta del que anomenen “El portal de la transparència i la vigilància de la cooperació catalana” i que és una nova eina que posa a l’abast de tot el sector i de la ciutadania en general, totes aquelles dades històriques i actuals del que és la cooperació per al desenvolupament a Catalunya.
Aquesta eina és la continuació dels informes que des de fa molts anys ve presentant INTERMÓN i que avui les noves tecnologies permeten convertir-lo en un instrument molt pràctic i accessible per a tothom.
L’han dut a terme amb la col·laboració de l’ACCD de la Generalitat i la fede.cat.
Tant la Directora General de l’ACCD Marta Macias, com Tono Alvareda vicepresident de lafede.cat i Francesc Mateu director d’Oxfam Intermón a Catalunya, van fer esment en els seus parlaments de l’avenç que aquest portal suposa, de la qualitat del seu disseny i del fàcil accés als continguts.
La sessió va concloure amb l’expressada voluntat que la cooperació catalana recuperi el prestigi i l’ajut que havia tingut i que aquests anys de crisi han afectat fortament.

Comparteix l'entrada