cenefa-header-footer

Jaume Rodri ens fa saber

Faig saber: “Jesús busca Jesús. Cunnamedrònica d’una recerca perillosa” Edicions 1984, el meu darrer llibre, acaba de sortir.
Presentació oficial: tindrà lloc el dia 9 de març, un dilluns a les 7 de la tarda a la Casa del Llibre de Rambla de Catalunya, Barcelona.
Més endavant ja precisaré qui m’acompanyarà a la taula.
Una múltiple, complexa i perillosa recerca per mirar de trobar, tossudament, el que més s’assembla a l’impossible.
Jaume Rodri, nascut a Vic l’any 1940, és escultor, escriptor i cineasta. De jove, assisteix a classes de pintura i música, escriu textos per a revistes i diaris, estudia teologia i se’n va a estudiar sociologia i gravat a París. Viatja molt. De retorn a Catalunya, participa en política. Va ser membre fundador de l’Assemblea de Catalunya i regidor i diputat durant un temps. Pel que fa a la seva faceta d’escultor, ha dut a terme diverses escultures monumentals entre les quals destaca el Monument a la Independència d’Arenys de Munt. Com a cineasta, ha fet diversos documentals i és coautor del curtmetratge A propòsit de la «Cantata de Santa María de Iquique», que va ser premiat al Festival Internacional de Cinema de Berlín. Entre altres obres, ha publicat: Poesia armada, L’Evangeli de Jesús segons Jaume Rodri, Setge a l’antievangeli (en col·laboració amb altres autors) i Llibre de proclames.

Comparteix l'entrada