cenefa-header-footer

Gràcies a tu ho aconseguim

41 persones han fet possible l’objectiu d’Agermanament i, gràcies a la plataforma microdonaciones.net de la Fundación ‘Hazloposible’, ja és una realitat.
La campanya de microdonacions engegada per Agermanament ha aconseguit reunir, durant cinc setmanes, els 1.500 euros demanats. Els fons obtinguts, 1726 euros serviran per fer front a les despeses d’alimentació dels 25 alumnes interns de l’escola IMSHA durant els mesos de gener a juny de 2015.
Actualment hi ha 40 alumnes, 25 dels quals s’han de quedar al centre en règim intern durant el curs escolar perquè viuen lluny de l’escola.
La senzillesa i rapidesa de l’eina disposada en hazloposible.org, a els qui agraïm sincerament la seva col·laboració i suport al llarg de tot el procés, ha facilitat aquesta tasca, en la qual han col·laborat tant membres de la base social d’Agermanament com altres persones que s’apropaven per primera vegada a l’organització.
Per això, en el seu nom, i en el nostre propi, volem dir Gràcies! a totes i cadascuna de les persones que heu posat el vostre gra de sorra, amb la vostra donació, i heu fet possible aquest objectiu, demostrant una vegada més que molta gent petita, fent petites coses, pot ajudar a millorar el món.

Comparteix l'entrada