cenefa-header-footer

Exposició de les jornades d’EPD i sensibilització ciutadana a Calella

“A Calella i per quart any consecutiu es fan les jornades de sensibilització ciutadana i EPD. Aquestes jornades estan organitzades pel Consell de Solidaritat de l’Ajuntament de Calella del qual formen part totes les entitats que reben subvencions per projectes de solidaritat i cooperació, entre elles està Agermanament. Durant aquests dies es fa una doble activitat:
-Alguns representants de les entitats del Consell visiten els centres de secundària de la ciutat tant públics com privats per treballa un tema de solidaritat o cooperació amb els nois i noies de Segon d’ ESO. Aquest any el tema a treballar és el dels refugiats,. En els alumnes se’ls passa unes preguntes amb les quals es pretén que reflexionin sobre el tema, després es discuteixen i es fa una posta en comú. Posteriorment es veu un petit muntatge visual i finalment hi ha una persona que és refugiat o refugiada que explica la seva experiència. Aquesta darrera part sempre és molt motivadora pels nois i noies.
-L’altra activitat consisteix en muntar una exposició de tots els projectes subvencionats per l’Ajuntament de Calella.Amb aquesta exposició el Consell vol informar als calellencs i calellenques de quins són els projectes que s’estan portant a terme amb els diners de tots i com Calella és solidària amb els països i societats més desafavorides. Els nois i noies de Secundària visiten l’exposició i fan un treball d’investigació sobre els diferents projectes i entitats.
Agermanament ha participat en el disseny i muntatge d’aquesta activitat des del primer any.
Tots, amics i simpatitzants, com sempre hi sou convidats. És en el mercat de Calella, sala d’exposicions.

Calella es solidaria
Calella és solidària

Comparteix l'entrada