cenefa-header-footer

Dues notícies d’amor i de mort

Ens dol comunicar-vos la mort de dos estimats col·laboradors d’Agermanament, un a Sabadell i l’altra a Eseka-Camerun.

Entristits, us comuniquem la notícia de la mort d’en Manel Guerrero Plaza, soci d’Agermanament, membre de la Delegació de Sabadell, membre de la Mesa i voluntari de l’Oficina Tècnica, durant el temps que la salut li va permetre. Confrontat a un càncer, el va saber encarar amb valentia, fent servir tècniques molt diverses, que estudiava amb molt detall per decidir de manera conscient el que li semblava millor per ell. Va donar testimoni de cóm un malalt pren la seva responsabilitat en la lluita contra la malaltia. Va morir el passat dia 23 de febrer.
Tots els d’Agermanament que l’hem conegut el recordarem com a una persona motivada, discreta i generosa. Però sobretot, com un amic de debò.
Fem arribar el nostre condol a la seva esposa Rosa Maria i als seus fills.
Tonia i Tomeu.

Maman Justine, repose dans la paix éternelle.
Avui ens ha deixat la Maman Justine, la fundadora de l’escola de sords IMSHA d’ Eséka. Tots els que hem tingut la sort de conèixer-la recordarem sempre la seva força, vitalitat i lluita per al desenvolupament dels nens sords del Camerun. La mare del Marcel, el Salomon i l’Hermine ha dedicat la seva vida a aquest centre fins l’últim moment. I de forma silenciosa i acompanyada de la seva família, a la seva caseta de darrera l’escola on molts de nosaltres hi hem passat, ha marxat en pau i orgullosa d’aquest projecte de cooperació que ella mateixa va iniciar l’any 1996.
D’aquesta fotografia només fa 10 dies… Costa imaginar la seva absència física, però sempre hi retrobarem el seu esperit present.
MBOMBO, no t’oblidarem mai. Has estat un referent per tots nosaltres.
Descansa en pau.
Natalia Lagunas
MAMA JUSTINE

Comparteix l'entrada