cenefa-header-footer

Dia mundial de l’aigua 2018

El 22 de març es celebra el “Dia mundial de l’aigua”. L’aigua és present a l’Objectiu de desenvolupament número 6 que en vol garantir la seva disponibilitat, la seva gestió sostenible i el sanejament per a tothom.

Segons l’ONU, “l’aigua propicia el benestar de la població i el seu creixement inclusiu i té un impacte positiu en la vida de milers de milions de persones, perquè incideix en qüestions que afecten a la seguretat alimentària i energètica, a la salut humana i al medi ambient. Actualment més de 663 milions de persones viuen sense subministrament d’aigua potable proper a la seva llar, fet que les obliga a passar hores fent cua o a traslladar-se a fons llunyanes així com fet front a problemes de salut deguts al consum d’aigua contaminada”.

La construcció de pous d’aigua és un del principals projectes d’Agermanament sense fronteres. De moment se n’han fet 41 repartits en poblets dels departaments Nyong et Kelle, Ocean i Sanaga Maritime de Camerun i n’han sortit beneficiades 8.000 persones d’aquestes localitats que han passat a tenir aigua potable.

20180322MundialAigua1

20180322MundialAigua2

20180322MundialAigua3

Comparteix l'entrada