cenefa-header-footer

Assemblea general ordinària del 2019

El dissabte 6 d’abril s’ha celebrat l’Assemblea general ordinària del 2019 a Manresa amb l’assistència de trenta-sis socis. S’han revisat els projectes actius del 2018: el programa de cooperatives de dones (PAEF)

DSC_6335_presentacio_web

i la construcció de la Unitat de transformació i comercialització de mandioca (UTC) a Boumnyebel

DSC_6337_utc

i els projectes educatius IMSHA (escola de nens sords)

DSC_6341_imsha

i A mà – Ni woo (arts plàstiques).

DSC_6344_ama

La delegació d’Osona ha fet el resum de les activitats de sensibilització que duen a terme i dels projectes en què col.laboren directament (maternals de Bobog i Log Bikoy, pous i associacions de dones de Bobog).

DSC_6353_presentacio

La delegació de Sabadell ha explicat la seva participació activa en la Comissió Permanent del Consell de Solidaritat i Cooperació, en la revisiò del Pla director que prioritza les línies dels drets humans i gènere com a prioritaris en la cooperaciò actual.

DSC_6358_presentacio

La nova delegada de Matadepera ha exposat les activitats fetes, entre altres, les meditacions mensuals i els tallers a les escoles.

DSC_6366_matadepera

Finalment de delegació de Calella ha informat de la seva participació en les activitats organitzades pel Consell Municipal de Solidaritat i ha explicat que, després de molts anys de col.laboració amb IMSHA, enguany es demanarà subvenció pel projecte PAEF. De tots els projectes en trobareu més informació al nostre web.

DSC_6362_presentacio

S’ha aprovat per unanimitat el Balanç econòmic del 2018, els Objectius i Pressupost del 2019 i la composició de la nova Junta.

DSC_6370_balanç

Finalment, s’ha presentat la nova delegació de Manresa, amfitriona de l’assemblea,

DSC_6382-participacio_web

hi ha hagut un torn obert de paraules i la jornada ha acabat amb un dinar.

DSC_6396_participants_web

Comparteix l'entrada