cenefa-header-footer

Assemblea general ordinària 2013

Es va celebrar el dissabte 25 de maig amb l’assistència d’uns trenta socis i sòcies d’Agermanament a la Casa Nova de l’Obac situada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i de l’Obac.
D’una banda es van aprovar els comptes i activitats de l’any 2012, així com el pressupost del 2013 i els objectius del 2013 i 2014.
D’altra banda es van aprovar per unanimitat les quatre incorporacions a la Junta Directiva i en Tomeu Amat i en Jaume Rodri van manifestar la seva voluntat de deixar la Mesa després de 13 anys de treball ininterromput en aquest òrgan de direcció d’Agermanament.
Caldria destacar d’aquesta Assemblea General tres aspectes. Un és la bona salut financera de l’entitat com va posar de manifest en Joan Garcia Xuclà en el seu informe. L’altre és la previsió de reducció de costos si les circumstàncies econòmiques continuen empitjorant, per tal de mantenir la viabilitat de l’organització. I el tercer és l’inici de relleu generacional que denota la composició de la nova Junta.
L’Assemblea va agrair la feina feta i la dedicació de tots aquests anys al Tomeu i al Jaume alhora que els va emplaçar a seguir col·laborant des de la seva valuosa experiència en el món de la solidaritat i la cooperació.

Comparteix l'entrada