cenefa-header-footer

Assemblea general ordinària

El 21 de maig del 2016 vam celebrar l’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA a les dependències de la parròquia de Roda de Ter. S’hi van reunir una trentena llarga de socis. Com activitat prèvia, es va fer una ruta cultural amb visita al complex L’Esquerda, museu i jaciment arqueològic, situat a un dels extrems de la vila, compartint territori amb el municipi de Les Masies de Roda. La visita constà d’un audiovisual i d’una caminada pel jaciment, tot plegat amb les exhaustives explicacions de la directora del Museu, Maria Ocaña, que ens ajudaren a conèixer i emocionar-nos amb les vivències dels pobladors d’aquella contrada de les èpoques ibèrica, visigòtica i medieval.
A les 12:40 h, la presidenta Elisabet Torner va obrir l’Assemblea, i sota la justa moderació d’en Jaume Rodri, es va procedir a desenvolupar l’ordre del dia. Tant els informes de les activitats, al Camerun i a Catalunya, i la rendició de comptes del 2015, com els objectius i pressupost per al 2016, respectivament exposats amb claredat i profunditat per Antoni Cabré, Jaume Borràs i Joan Garcia Xuclà, van ser aprovats per unanimitat. Al torn obert de paraules, es va remarcar la necessitat d’ augmentar la participació, en la recerca de nous socis, en la major incorporació dels socis a les activitats de l’entitat, especialment en els tallers de sensibilització a les escoles i també en la part de comunicació, tant en l’accés a la web, Facebook i twiter, com en l’aportació de notícies o comentaris. A més, Carme Braulio, en nom del grup Shuala Kwali, va expressar l’agraïment pels obsequis rebuts del grup Osona-Logbikoy. A les 3 de la tarda, la presidenta va concloure l’assemblea agraint la presència dels participants, la tasca de totes les persones que l’havien preparat i la cessió del local i la bona acollida i organització de la trobada de la parròquia de Roda de Ter, amb en Ramon Bufí de responsable.
A continuació, es va compartir un bon dinar, al pati de la mateixa parròquia, en un espai prou ampli i molt ben disposat per gaudir un ambient de franca companyonia. A la tarda vam tancar la jornada amb una breu i relaxada sessió d’audiovisuals, escollits entre els publicats per l’Erol Ileri.
participants

Comparteix l'entrada