cenefa-header-footer

Activitats d’Agermanament a l’escola Emili Carles-Tolrà de Castellar del Vallès.

Aquest any Agermanament, encara que sense la presència física de la Natàlia, també ha anat a l’escola Emili Carles-Toldrà de Castellar del Vallès. Aquesta escola està agermanada amb la escola IMSHA d´Eséka des de fa ja uns 10 anys.
Durant sis matins s’ha fet la sensibilització a tots els nens i nenes de l’escola, hem fet el taller del bagul, el dels contes, el d’alimentació, el taller de llengua de signes i fins i tot una petita discussió sobre qui és pobre i qui és ric amb els nens i nenes més grans de sisè.
Maria Guri ha sigut la responsable i qui ha portat els tallers a l’escola; una escola dinàmica, activa, on els nens i nenes han participat amb molt interès i il·lusió. Les activitats d’agermanament entre escoles acabaran el dissabte 16 de juny amb la festa fi de curs, a on Agermanament tornarà a ser-hi present amb tallers i activitats variades, entre elles la venda de pastissos per part de les mares i alumnes de l’escola.
Agermanament agraeix l’especial col·laboració de la mestra Amparo Sanchez que ha coordinat les activitats junt amb Agermanament.
escola castella_web
castellar2_web

dav

dav

Comparteix l'entrada