cenefa-header-footer

8è sopar solidari a Esparreguera

El dijous 7 de juliol, a Esparreguera, es farà el 8è Sopar Solidari  com un dels actes inicials de la Festa Major. Aquest sopar es va iniciar amb dues intencions: una la de recaptar fons per a les entitats del poble,  Omplimlapica i Càritas, que treballen per donar suport a famílies desafavorides. L’altra, la d’oferir petits ajuts a entitats que estiguin vinculades amb projectes  de cooperació al desenvolupament. 

Aquest any, s’ha tornat a posar la mirada cap Agermanament, perquè es valoren els projectes de cultiu de la mandioca que realitzen les dones, el treball que s’està iniciant amb joves i el que es desenvolupa a través de les escoles maternals. El que es reculli es destinarà íntegrament a l’escola maternal de Bobog. 

Les entitats organitzadores són Omplimlapica, Càritas i El Casal Intercultural, posant en funcionament unes 20 persones voluntàries per fer possible el sopar. Cal destacar la participació de comerços i entitats del poble que fan donacions de matèria primera per a l’elaboració del menú. S’espera una participació de 200 comensals a la Plaça del Centre.

Comparteix l'entrada