cenefa-header-footer

2015 Assemblea general d’Agermanament sense fronteres

debat
debat
Participants
Participants
L’11 d’abril del 2015 al Centre Espai “Joan Font” de Rupit vam fer l’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA. Hi van participar una seixantena de socis. Al matí, abans de començar, es va fer una ruta cultural en cotxe. Amb el guiatge d’en Josep Castanyer -rector- vam fer la visita de Sant Joan de Fàbregues, ermita romànica del segle XI. Després d’esmorzar, acompanyats també per en Sebastià Juanola -alcalde de Rupit i Pruit- vam anar a veure el Salt del Sallent.
A les 12:30 h la presidenta Elisabet Torner va obrir l’Assemblea, l’Antoni Cabré director de l’entitat va presentar l’informe anual, donant la paraula al Jaume Borràs responsable del grup Àfrica que va continuar amb la presentació dels projectes, que va donar pas al Joan Garcia Xuclà qui va fer la presentació de comptes del 2014 i els objectius i pressupost del 2015, que van ser aprovats, a continuació hi va haver un debat participatiu sobre diferents temes, aprovant per majoria les propostes presentades.
Després de dinar es van explicar alguns projectes d’Agermanament, per part del Salvador Cortadellas, Pere Giró, i el nou plantejament de la cerca de finançament per internet per part de la Natàlia Lagunas i l’Àngel G: Marinas. Per finalitzar es van projectar uns audiovisuals referits als projectes. Vam gaudir d’un dia assolellat, en un magnífic entorn. Volem expressar el nostre agraïment a l’Ajuntament de Rupit i als organitzadors per la feina feta.
visita
visita
Sant Joan de Fàbregues
Sant Joan de Fàbregues
Informe Antoni Cabré
Informe Antoni Cabré
Informa J Borràs
Informa J Borràs
Joan Garcia Xuclà
Joan Garcia Xuclà

Comparteix l'entrada