cenefa-header-footer

PARTICIPACIÓ EN L’ASSEMBLEA DE LA TAULA CATALANA DE CODESENVOLUPAMENT

Agermanament (ASF) ha participat en l’assemblea general del 2023 de la Taula Catalana de Codesenvolupament (TCC) que s’ha celebrat dissabte 4 de febrer a la seu de la Fedelatina (Federació d’Entitats Llatinoamericanes de Catalunya). Núria Camps, membre de la Junta de la TCC i que coneix la trajectòria d’ASF des de fa anys ens va convidar a la cita, responent al nostre interès.

Hi han participat les ONG Nutrició sense fronteres i Santa Perpètua Solidària (SPSolidària) i l’USSEC (Unió Senegalesa per la Solidaritat i el Desenvolupament Ciutadà) així com persones de diferents països (Gàmbia, Mauritània, Senegal), la majoria dels quals eren representants de petites entitats que han fet projectes de codesenvolupament. Aquesta primera trobada presencial postpandèmia ha estat motiu de celebració i es considera que haver resistit tot aquest temps, amb intenses dificultats, ha sigut molt valuós.

La nova Junta de la TCC escollida per l’assemblea, reprendrà amb força les activitats de la TCC i Agermanament en formarà part. Hi hem assistit com a representants la Nathalie Nguimbous, membre d’ASF i presidenta de l’associació de dones cameruneses de Catalunya i l’Anna Torramilans, vocal de la Junta d’ASF i hem estat molt ben rebudes.

Comparteix l'entrada