cenefa-header-footer

DIA MUNDIAL DEL COMERÇ JUST

El segon dissabte del mes de maig se celebra el dia Mundial del Comerç Just. Des del Consell de Solidaritat de Sabadell -del que Agermanament sense Fronteres en forma part- i el Programa de Cooperació de l’Ajuntament de Sabadell han rellançat la Campanya de foment virtual del Comerç Just “LA XOCOLATA QUE ENDOLCEIX VIDES!”. Us podeu descarregar la guia en aquest enllaç.
 
T’agrada la xocolata? La xocolata és més bona quan endolceix a tothom i ara, més que mai, cal endolcir la vida! A Sabadell tenim molts comerços on podràs afavorir els petits productors, mentre gaudeixes del plaer de menjar xocolata o de compartir-la amb aquells que estimes. Una xocolata de comerç just és una alternativa solidària i sostenible, que respecta els drets de les persones que la produeixen, ajuda a millorar les seves condicions de vida i respecta el medi ambient. Prova-la, notaràs la diferència! Les coses clares i la xocolata solidària!

També compartim amb vosaltres el Manifest del 2021 i la campanya d’aquest any I tu, què tries? Aquest mes, passa’t al comerç just! de La Coordi -la Coordinadora pel Comerç Just a Catalunya-.

Comparteix l'entrada