cenefa-header-footer

DIA DE LA DONA 2023

En aquest video des del despatx de la nostra contrapart ASAFRO a Yaoundé, la Juliette -coordinadora de les associacions de dones agricultores- ens explica què significa la celebració d’aquest dia al Camerun.
La Juliette, amb la Marie Louise -comptable- i la Josianne -administrativa- coordinen el programa pel qual han passat més de 500 dones de 78 associacions: el lliurament i el retorn dels crèdits, el seguiment i l’acompanyament, l’organització de la formació i la compra i repartiment del material per fer la feina al camp menys feixuga.
El lema de l’ONU per aquest any és “Per un món digital inclusiu: innovació i tecnologia per a la igualtat de gènere”. En aquest sentit, volem destacar el curs “Ús dels telèfons mòbils al servei de l’agricultura” que ASAFRO ofereix i que ja han fet 16 associacions amb l’objectiu d’aconseguir que les dones introdueixin en les seves pràctiques agrícoles l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació per millorar la seva producció i comercialitzar-la millor.

Comparteix l'entrada