cenefa-header-footer

CUINA I MÈTODES DE CONSERVACIÓ TRADICIONALS (2)

Aquesta formació va ser dirigida per l’empresa KINDAK ADVYS SARL, un equip de professionals camerunesos que volen impactar positivament en l’economia del país revaloritzant la cuina de tradició local. Concretament, va impartir el seminari la Sra. NGO TOWADA TO Marie Caroline, presidenta, que va ser assistida per la Sra. MOUKODI NSONG Welissane.

A l’informe final de la contrapart, s’han destacat els punts forts i febles de la formació. Com a punts fort, en primer lloc, que va ser una temàtica molt actual explicada de forma senzilla i adaptada a totes les participants. En segon lloc, que les assistents van mostrar molt interès i van participar activament. I, en tercer lloc, que es van comprometre a transmetre els coneixements apressos a la resta de membres de les respectives associacions.

Com a punts febles -que no van dependre directament de la formació- algunes participants van arribar amb retard el primer dia per les dificultats del transport i es va produir una caiguda de tensió elèctrica que va dificultar algunes etapes de formació.

Comparteix l'entrada