cenefa-header-footer

CANVIAR L’EDUCACIÓ PER CANVIAR EL MÓN

Tres representants d’Agermanament hem participat en la jornada educativa “Canviar l’educació per canviar el món. Com responem als reptes globals?” organitzada per Lafede.cat. Ha estat molt interessant el diàleg inicial entre la Digna Couso i la Carmen Aliaga, parlant de la bretxa digital, l’educació en perspectiva del gènere, dels aprenentatges que ha portat la crisi, l’empoderament a través del coneixement i la capacitació… A la segona part ens han presentat materials concrets: la guia Educar per a futurs educatius, la  Guia per impulsar projectes educatius per la justícia global i un Web Mapa Educa Justícia Global – experiències que transformen el món que mostra moltes experiències transformadores: entre les que hem vist “Infraexposats, taller de fotografia participativa”, “Propostes de vida: Descobreixo persones defensores de drets humans a la meva comunitat”, “Som part de la solució al malbaratament alimentari” i “Fem Eco: connectem el gènere i el medi ambient a l’escola i al món”.

Les reflexions i documentació de la jornada ens seran molt útils en les accions de sensibilització que des d’Agermanament duem a terme.
Agermanament sense Fronteres té com a missió promoure la cooperació per al desenvolupament de col·lectius vulnerables en pro de la justícia global. Desenvolupem la nostra missió al Camerun. Volem oferir oportunitats per a transformar i millorar la vida de col·lectius vulnerables i al mateix temps volem impulsar la cultura de la solidaritat.

Comparteix l'entrada