cenefa-header-footer

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2024

Avui hem celebrat l’Assemblea General Ordinària a Sabadell on, des de l’any 2009, hi tenim una delegació coordinada per en Marcel Torras. Com que la reunió s’ha fet al Casal Pere Quart -edifici construït pel besavi del poeta Joan Oliver- abans d’encetar l’AGO hem escoltat un fragment de la seva obra Corrandes de l’exili que en Lluís Llach va musicar.

En primer lloc, s’ha presentat la gestió duta a terme el 2023. De la memòria d’activitats s’han destacat els aspectes més importants aconseguits en els diferents àmbits -PAEF, Codesenvolupament, Aigua i Sanejament, Educació, Comunicació, Gènere i Educació per a la Justícia Global. Amb l’explicació els comptes de l’any passat s’ha votat i aprovat per unanimitat la gestió del 2023.

En segon lloc, s’han presentat les 24 accions per aconseguir els objectius dels quatre eixos del Pla Estratègic (Programes, Organització, Captació de fons i Comunicació – Sensibilització). Juntament amb l’explicació del pressupost d’aquest any, s’ha votat i aprovat per unanimitat el que l’entitat vol fer el 2024.

Finalment, en tercer lloc, hi ha hagut un espai per a reflexionar sobre com ens imaginem el futur de l’entitat. Les intervencions de pràcticament tots els assistents a l’assemblea han generat el que serà el punt de partida per a pròximes trobades.

Comparteix l'entrada